verbouwadvies

verbouwenJe wilt je woning anders maar hoe dan?    

Zie je op tegen verbouwen? 

Wil je alle mogelijkheden zo goed mogelijk op een rijtje krijgen?       

-Kijk eens samen met mij (als expert) naar de mogelijkheden van je woning!-

Wist je? Ook bij wijze van second opinion kan ik een waardevolle bijdrage leveren. Het is het namelijk heel verfrissend om met een andere vormgever of interieurarchitect naar je verbouwplannen te kijken!

Sinds 1993 werk ik aan ontwerpen en verbouwingen als interieurarchitect. Eerst bij een architectenbureau en al snel ook onder eigen naam. Bij mijn ontwerpen staat het groter geheel centraal, wat is de wens van de klant, hoe zijn de verhoudingen in het ontwerp en hoe is de energie. Ik maak hierbij onder andere gebruik van de 5 elementen leer en Feng Shui. Door te kijken naar (de wensen van de huisgenoten)  en de mogelijkheden die in het huis aanwezig zijn ontstaat een interieur dat past als een kledingstuk.

-Is dat wat je wilt?-

Kies dan een van deze pakketten;

Adviespakket 1 “schets”- €250,- *
Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van je wensen. Het advies wordt gemaakt naar aanleiding van een eerste gesprekje over de wensen, de ingevulde vragenlijst en de bestaande plattegrond van de woning.
Vorm: Het advies wordt gepresenteerd door handgetekende plattegrond.
*Bij deze prijs ga ik ervan uit dat er tekeningen [plattegronden] van de woning aanwezig zijn.

Adviespakket 2 “plattegrond & visuals”- €500,- *
Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van uw wensen. Het advies wordt gemaakt naar aanleiding van een eerste gesprekje over de wensen, de ingevulde vragenlijst en de bestaande plattegrond en doorsnedes van de woning.
Vorm: De ontwerpen worden gepresenteerd met prints van  plattegrond en 3 dimensionale computertekeningen.
*Bij deze prijs ga ik ervan uit dat er tekeningen [plattegronden en doorsnedes] van de woning aanwezig zijn.

Adviespakket 3 “plattegrond & visuals & materiaal/ kleur”- €750,- *
Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van uw wensen. Het advies wordt gemaakt naar aanleiding van een eerste gesprekje over de wensen, de ingevulde vragenlijst en de bestaande plattegrond en doorsnedes van de woning.                                                                                                                                                                                                       Vorm: De ontwerpen worden door mij gepresenteerd met 3 dimensionale computertekeningen van de verschillende ruimtes en verdiepingen van de woning.
Het ontwerp wordt aangevuld met kleuren- en materiaalschema’s.
*Bij deze prijs ga ik ervan uit dat er tekeningen [plattegronden en doorsnedes] van de woning aanwezig zijn.

En hoe verder?

De ontwerpen van adviespakket 1 t/m 3 geven een duidelijk idee van de verhoudingen van de ruimtes. Met de tekeningen kun je in principe verder zelf aan de slag. Wil je het advies verder uit laten werken met technische tekeningen die een uitvoerder [aannemer of interieurbouwer] nodig heeft dan maak ik hiervoor een offerte.

Contact Sylvia van Koningsbrugge voor meer informatie of een afspraak voor een eerste gesprekje.

“The dialogue between client and architect is about as intimate as any conversation you can have, because when you’re talking about building a house, you’re talking about dreams” ~ Julia Morgan, architect