advies

advertentie woningplanner Sylvia van KoningsbruggeKijk eens samen met een interieurarchitect naar de mogelijkheden van je woning!
Is de indeling van de woning passend voor ons?
Kan die muur niet beter weg?
Is een uitbouw een meerwaarde voor mijn woning?
Hoe zorg ik dat het echt mijn huis wordt?
Hebben we ander meubilair nodig?
Is het nodig om te verbouwen?

Er zijn heel wat beslissingen te nemen bij een nieuw huis:
Door een professional in te schakelen krijg je beter en sneller inzicht in de mogelijkheden van je woning.
Ik help bij de indeling, inrichting, uitbouw en het ontwerp van je woning.

Door stap voor stap te kijken naar de wensen van de huisgenoten en de mogelijkheden die in het huis aanwezig zijn ontstaat een interieur dat past als een jas.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden bied ik verschillende schetspakketten zodat er voor ieder budget iets te halen is.

Schetspakket 1- €250,- *
Wat kunnen we aanbieden?
Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van uw wensen. Het advies wordt gemaakt naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst en de bestaande plattegronden van de woning.
Vorm: De ontwerpen worden gepresenteerd door met de handgetekende plattegronden van de verschillende ruimtes en verdiepingen van de woning.
*Bij deze prijs gaan we ervan uit dat er tekeningen [plattegronden] van de woning aanwezig zijn.

Schetspakket 2- €500,- *
Wat kunnen we aanbieden?
Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van uw wensen. Het advies wordt gemaakt naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst en de bestaande plattegronden en doorsnedes van de woning.
Vorm: De ontwerpen worden gepresenteerd met prints van 3 dimensionale computertekeningen van de verschillende ruimtes en verdiepingen van de woning.
*Bij deze prijs gaan we ervan uit dat er tekeningen [plattegronden en doorsnedes] van de woning aanwezig zijn.

Schetspakket 3- €750,-? *
Wat kunnen we aanbieden?
Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van uw wensen. Advies voor indeling, inrichting, en eventueel uitbouw van de woning naar aanleiding van uw wensen. Het advies wordt gemaakt naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst en de bestaande plattegronden en doorsnedes van de woning.

Vorm: De ontwerpen worden door mij gepresenteerd met 3 dimensionale computertekeningen van de verschillende ruimtes en verdiepingen van de woning.
Het ontwerp wordt aangevuld met kleuren- en materiaalschema’s.
*Bij deze prijs gaan we ervan uit dat er tekeningen [plattegronden en doorsnedes] van de woning aanwezig zijn.

Wat heb ik nu en hoe verder?

De ontwerpen van schetspakket 1 t/m 3 geven een duidelijk idee van de verhoudingen van de ruimtes. Met de tekeningen kun je in principe verder zelf aan de slag.

Het is uiteraard ook mogelijk is om de ontwerpen verder uit te werken met tekeningen die een uitvoerder [aannemer of interieurbouwer] nodig heeft.
Een vrijblijvende offerte kan hierin de volgende stap zijn.

Interesse? bel of mail Sylvia van Koningsbrugge