Sylvia

Wil je iets verbeteren, verbouwen of aanbouwen? Sylvia ontwerpt niet alleen met de focus op de ruimte maar zeker ook op de gebruiker. Als interieurarchitect werk ik graag aan het optimaliseren van jouw leefruimte. Ruimte, ontwerp en mens komen daarbij samen. Het is van het grootste belang dat de ruimte goed voelt. 

Van gedachten wisselen over een project?

Laten we een afspraak maken!

Mijn ervaring is breed, naast het werk als interieurarchitect gaf ik les in ontwerpen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) Spatial Design in de vooropleiding, heb ik geschilderd, decors ontworpen, beelden gemaakt en ik gaf ook nog teken- en schilderles.

Sylvia van Koningsbrugge Interieurarchitectuur Hilversum is een klein bureau. Bij grote opdrachten is er vaak samenwerking met mijn Marcel Ponjee, met wie ik samenwoon.

Opgeleid aan Kunstacademie, de Gerrit Rietveld Academie (1991), werk ik al meer dan 20 jaar als zelfstandig interieurarchitect. Samen met Bureau Marcel Ponjee heb ik veel projecten gedaan. Mijn expertise ligt vooral bij het ontwerp, technische uitwerking en tekeningen.


Het verbeteren van het welzijn van de mens

Het verbeteren van het welzijn staat voorop. Dit kan door je leef- en werkomgeving te verbeteren. Het ontwerpen vanuit de mens en de ruimte maakt dat de ruimte goed voelt, is dat niet het allerbelangrijkst?Mijn motto: gezondere omgeving, gezondere mensen, gezondere wereld!

Voor meer lichamelijke en mentale gezondheid werk ik in mijn Praktijk Hyacintenlaan en geef ik wekelijks les als docent Tai Chi Qigong

Een gezonde geest! > in een gezond lijf! > in een gezonde leefomgeving!

Na vaak te zijn verhuisd, woon en werk ik sinds 2012 in Hilversum. In de mooie omgeving met zowel bossen, heide als plassen ben ik vaak te vinden met onze hond. Ik haal ontspanning en energie uit wandelen, hardlopen, suppen en Tai Chi Qigong. Manieren waarmee ik kan opladen voor mijn andere interesses als reizen, film, architectuur, kunst, cultuur en bovendien gezondheid.

Kortom, ben je benieuwd en wil je kennismaken?
Maak een afspraak met Sylvia  voor een informatief gesprek.