Sylvia

10570265_936059813086568_6238429451490041140_nWil je iets veranderen in je werkruimte, winkel of  woonhuis?

Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden.

Geboren als Sylvia in 1967 in Utrecht woon ik nu met man, kinderen en hond in Hilversum. In de mooie omgeving van bossen, heide en plassen ben ik vaak te vinden met onze hond ik haal zowel rust als energie uit het wandelen in de natuur zodat ik mij kan opladen voor mijn andere interesses in reizen, film, architectuur, kunst en cultuur. In mijn leven hebben creativiteit en natuurlijke gezondheid steeds een belangrijke rol gespeeld. 

Ik startte mijn opleiding aan de kunstacademie, Gerrit Rietveld Academie, waar ik ben opgeleid als interieurarchitect en kunstenaar. Daarna volgde ik cursussen op het gebied van gezondheid zoals massage, Regenesis, Access Bars en haptonomie.

Sinds 1992 tot nu werk ik als zelfstandig interieurarchitect om opdrachtgevers te helpen aan goede, mooie en inspirerende ruimtes.  Ook gaf ik les aan de vooropleiding van de kunstacademie HKU in Utrecht en gaf ik teken- en schilderles aan 50 plussers.

Om mijn balans in stand te houden werkte ook in een sauna voor de ontspanningsmassage, begeleidde voetbalteams als sportmasseur en heb ik sinds 2016 Praktijk Hyacintenlaan waar ik mensen ondersteun bij hun klachten door energetische behandelingen.

portret-Sylvia-van-koningsbruggeOmdat je leefruimte ook van groot belang is voor een goede gezondheid maak ik bij de ontwerpkeuzes behalve het technische en visuele aspect ook gebruik van de wijsheid  van Feng Shui, de Bagua en de 5 elementen. Het gaat hierin over de optimale positie van de (leef)ruimtes, kleuren en vormen.

“Mensen helpen door energetisch goede keuzes te maken in het interieur”

Een gezonde geest in een gezond lijf in een gezonde leefomgeving!

Wil je met mij en mijn werkwijze kennismaken?
Maak een afspraak  voor meer informatief gesprek.