interieurarchitectuur

           N.B. Verschillende informatieonderwerpen kun je hieronder aanklikken.

Wat bied ik als interieurarchitect? 
Als interieurarchitect vertaal ik de wensen en ideeën van een opdrachtgever in een ontwerp. Door de wisselwerking van opdrachtgever en interieurarchitect ontstaat een ontwerp dat past als een jas.

Waarom heb je een interieurarchitect nodig?
Als interieurarchitect ben ik behalve de creatieve ontwerper ook degene die zorgt voor de technische uitwerking, de directievoering en het toezichthouden tijdens de bouw. De interieurarchitect zorgt voor de coördinatie tussen de diverse partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het ontwerp en neemt daarmee voor de opdrachtgever veel zorgen uit handen. Zo ontstaat een ontwerp dat binnen de tijdsplanning en het budget tot stand komt. Een andere meerwaarde om met een interieurarchitect te werken is het feit dat deze door kennis en ervaring meer mogelijkheden en oplossingen kan aandragen.

Budget
Het is van belang een realistisch beeld te geven van het budget voor het project omdat dit bepalend is voor het ontwerp en de materialisering ervan.

Opleiding
Na de 5 jarige opleiding Gerrit Rietveld Academie in 1991 te hebben afgerond heb ik  bij een aantal architectenbureaus gewerkt in Amsterdam en Gent [België]. Na deze basis ben ik als zelfstandig ondernemer aan opdrachten gaan werken.                                                                                             Regelmatig werk ik samen met mijn partner Marcel Ponjee Interieurarchitect , maar ook met en voor andere interieurarchitectenbureau’s.